Achtergrond afbeelding
Klaar voor de taart…af!

Klaar voor de taart…af!

Vandaag is de dag van de taart, de dag dat het bekend gaat worden. Ik laat het maar over me heen komen vandaag. We zien wel. Mijn collega’s ook… de opmerkingen zijn niet van de lucht en het is natuurlijk voer om me regelmatig te herinneren aan de titel die aan deze nominatie hangt. Allemaal goed bedoeld natuurlijk, al word ik er soms wel even vervelend van. ‘Het gaat er niet om wie ‘de beste leerkracht is hoor’ neem ik vaak in de mond, maar aan de lachende gezichten zie ik wel dat niemand zich hier tekort gedaan voelt. Natuurlijk niet! Gelukkig maar! Daarom kunnen we ook in dit team functioneren en het beste in onszelf en de kinderen halen. Vandaag kunnen we het van de daken schreeuwen, want het is natuurlijk ook heel goed voor onze school. De Julianaschool in Almen die sinds twee jaar het roer omgegooid heeft en het anders wil en dat ook doet! We zijn een kleine school in omvang, maar niet in ambities. En dat beamen de ouders, maar ook de kinderen! Dus hebben we genoten van de taart, en er is nog genoeg voor morgen! En als ik ambassadeur kan worden als Leerkracht van het Jaar dan ga ik daar ook voor!